Pistachio – Strawberry Brownie

Suroviny na cesto:

2 plechovky bielej fazuľe

240 g jablkovej výživy

30 g kakao

20 g Pistachio

30 g ľanová múka

4 lyžice trstinový cukor

2 lyžice jahodový džem

2 vajcia

2 čajové lyžičky kypriaci prášok

Na ozdobu:

Strawberry Dream

Pistácie

Príprava:

Suché ingrediencie zmiešame v samostatnej nádobe. Mokré rozmixujeme tyčovým mixérom, pridáme suché ingrediencie  a rozmixujeme na konzistentné cesto. Pečieme pri 180°C na plechu vystlanom papierom na pečenie približne 25 minút.

Hotový vychladnutý koláč dajte na noc do chladničky. Na druhý deň ozdobte Librum krémom Strawberry Dream a pistáciami!

Tento recept s láskou pripravila @lifestyle_iviĎAKUJEME!

Pošlite nám svoje fotografie a recepty s produktami Librum. Každý zverejnený recept odmeníme 2 produktami Librum Food z nášho Librum Shop, ktoré Vám zašleme poštou!

Želáme dobrú chuť!

Najnovšie články v Newsroom

Čo ukázal prieskum medzi fyzioterapeutmi z našich nemocníc?

Čo ukázal prieskum medzi fyzioterapeutmi z našich nemocníc?

Librum Foundation v spolupráci s partnermi zrealizovalo rozsiahly prieskum zameraný na sledovanie potrieb fyzioterapeutov, ktoré by im pomohli vykonávať svoju prácu ešte lepšie. Sledoval aj ich pripravenosť zvládnuť široké spektrum pacientov a limitovaný čas, ktorý majú na ich liečbu.

Prečo sa špecializujeme na kurzy manuálnych techník?

Prečo sa špecializujeme na kurzy manuálnych techník?

Niektoré vzdelávacie spoločnosti sa orientujú prevažne na on-line vzdelávanie a kurzy mäkkých zručností. Pre organizátora je výhodné spraviť e-learning a učiť všeobecný obsah zameraný na rozvoj soft-skills, ale prinesie to niečo manuálne zameraným profesiám? My sme si vybrali opačnú cestu a podporujeme rozvoj praktických a manuálnych zručností výhradne prezenčnou formou vzdelávania.